FREDS SWIM ACADEMY Benelux - United Kingdom – Ireland is een professionele, exclusieve landenimporteur en distributeur in hoogwaardige SWIMTRAINERS “Classic” en zwembenodigdheden voor bovenstaande landen, zoals bijvoorbeeld UV 80 zonwerende kleding voor kinderen vanaf 3 maanden tot 12 jaar.

Wij staan voor veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid en ondersteunen onze klanten en partners met professionele verkoop in de Benelux, United Kingdom en Ireland. De producten zijn direct leverbaar via de magazijnen in Nederland en Duitsland of op D.D.P basis rechtstreeks uit China geleverd aan onze klanten en partners.
 Daarbij zijn productondersteuning, after-sales en betrokkenheid bij onze klanten en partners, voor ons een centraal begrip.
 
Wij hebben continue voorraad in de magazijnen in Nederland en in Duitsland. Binnenkort worden er ook vestigingen geopend in de U.K. en Ierland.
 
Inmiddels is het moederbedrijf FREDS SWIM ACADEMY GmbH wereldwijd actief als im- en exportbedrijf gaan functioneren met de SWIMTRAINER “Classic” en meer veilige zwemproducten voor kinderen. De totale FREDS SWIM ACADEMY Groep, met meer dan 50 officiële landenimporteurs heeft inmiddels wereldwijd een prominente plaats verworven als een internationaal opererende handelsonderneming binnen dit segment.

De FREDS SWIM ACADEMY Groep richt zich op een groot aantal doelgroepen, zoals grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, winkelketens, postorderbedrijven, groothandels, vakantieparken, zwembadbedrijven en detailhandelsbedrijven.
 
De FREDS SWIM ACADEMY Groep ontwikkelt en verkoopt wereldwijd uitsluitend veilige en kwalitatieve producten die voldoen aan de normen die worden gesteld. Alles in het belang van een veilige omgeving voor onze baby’s en kinderen in en om het water. Wij waarborgen onze producten en zijn voortdurend in ontwikkeling.

Meer informatie: www.swimtrainer.nl 

 
Spreekt het bovenstaande u aan en wenst u meer informatie betreffende een dealerschap? Stuur dan een e-mail met uw bedrijfsgegevens naar benelux@swimtrainer.com . Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Martin Broekx
Managing Director
 
FREDS SWIM ACADEMY Benelux
United Kingdom – Ireland
[Email Benelux]: benelux@swimtrainer.com
[Email U.K. & Ireland]: office@swimtrainer.uk
[I]: www.swimtrainer.nl | www.swimtrainer.be | www.swimtrainer.uk |