NATIONAL GEOGRAPHIC
KIDS & JUNIOR TOY PRODUCTS 

 
TBM Sales Value is de Benelux Retail Agent van Bresser GmbH, welke in samenwerking met National Geographic een diversiteit van aantrekkelijke optica- en outdoor (speelgoed)producten voor de "beginnende- en gevorderde ontdekkers & avonturiers" vanaf 4 jaar tot zelfs de volwassen leeftijd hebben ontwikkeld.
► Telescopen
► Microscopen
► Natuurobservatie & Verrekijkers
► Outdoor producten
► Experimenten

Bresser GmbH
De producten zijn ontwikkeld door een gerenommeerde marktleider in optica, Bresser GmbH in Duitsland. De uiteindelijke productie wordt door Jinghua Optical & Electronics Co., Ltd in China uitgevoerd. Al meer dan 50 jaar voorziet Bresser de wereld van optische apparatuur met een hoge kwaliteitsgraad en wordt geprezen voor zijn diversiteit, lage prijs – hoge kwaliteit verhouding. National Geographic is onder andere bekend om zijn overweldigende afbeeldingen van de natuur, van de ruimte tot aan de omgeving van onze eigen achtertuin. Het netwerk van National Geographic gaat verder met de verkoop van deze producten om o.a. de volgende programma’s te kunnen ondersteunen: verkennend onderzoek, het behoud van de natuur, onderzoek en educatie...

National Geographic sociëteit
Sinds 1888, het jaar dat de sociëteit werd opgericht vanwege de toename en verspreiding van geografische kennis, heeft de sociëteit van National Geographic het werk en onderzoek van werelds meest vooruitstrevende en gewaagde wetenschappers en onderzoekers gestimuleerd. Gaandeweg heeft de sociëteit meer dan 10.000 subsidies toegekend voor onderzoek en pogingen tot instandhouding van wat we hebben. Onze constante verkenning van de wereld heeft ons laten inzien dat we de vele natuurlijke grondstoffen moeten beschermen, dit heeft geresulteerd in een missie om de mensen te inspireren om zich meer om onze planeet te bekommeren.
 
National Geographic Media
Door middel van diverse media zoals hun officiële tijdschrift, het National Geographic magazine, andere uitgaves, films, televisie, radio, boeken, merk producten, landkaarten en interactieve media, blijft de National Geographic sociëteit in staat kinderen en volwassenen te inspireren en zich te bekommeren om onze planeet door maandelijks geografische kennis te verspreiden richting 400 miljoen mensen wereldwijd. Het meest belangrijke is dat het netwerk van National Geographic zich in blijft zetten voor programma’s zoals onderzoek, het behoud en opleidingen waardoor het beter begrijpen van de wereld mogelijk wordt gemaakt...

National Geographic programma
Wij bieden een educatief, fascinerend en betrouwbaar National Geographic programma in de volgende segmenten: astronomie (telescopen), microscopen, natuur observatie (verrekijkers), outdoor producten.
 
Het wereldbekende National Geographic merk met deze gecertificeerde producten hebben een hoog consumentenvertrouwen en maar liefst 5 jaar garantie. Ze worden in attractieve verpakkingen geleverd, en staan garant voor een eyecatcher voor uw offline of online winkel. Dit programma onderscheidt zich verder in kwaliteit, functionaliteit en leerzaamheid van andere modellen. Wij staan ook voor betrouwbaarheid en duurzaamheid en wij ondersteunen onze klanten met professionele verkoop in de retail. De producten zijn direct leverbaar vanuit het magazijn in Duitsland of op D.D.P. / F.O.B. basis rechtstreeks uit China. Daarbij is de productondersteuning, zoals in-store displays, direct after-sales en betrokkenheid met onze klanten en partners, voor ons een centraal begrip.
 
Tenslotte is de meerwaarde van TBM Sales Value en haar unieke producten ook terug te vinden door de synergie met het wereldbekende merk National Geographic en de National Geographic media. De producten zijn vanuit consumentenbehoeften en een uniek perspectief met een verrassende blik op wetenschap, avontuurlijke expedities en natuur ontwikkeld...Klik HIER voor onze online catalogus.

Samenwerking
Graag gaan we met u als retailpartner een avontuurlijke en succesvolle samenwerking aan, waarbij wij ondersteunend blijven voor ons en onze kinderen die de wereld willen leren kennen. Maar ook ondersteunend zijn in de missie van National Geographic; 'Inspiring people to care about the planet', welke ervoor zorgt dat we de pracht, veelzijdigheid én kwetsbaarheid van onze planeet kunnen blijven verkennen, monitoren en te verbeteren...

Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u op een van onze showrooms in Eindhoven of Rhede (Duitsland), of wij komen graag bij u op kantoor, om ons bedrijf met haar producten te presenteren.
 
Vragen, opmerkingen en suggesties? Wij staan klaar voor u, en vernemen graag wat uw wensen zijn.

Met avontuurlijke groet,


Martin Broekx
Managing Director

TBM Sales Value
National Geographic Kids & Junior Toy products
[E]: info@tbmsalesvalue.com
[T]: +31 (0)6 245 79 235